lunes, 9 de septiembre de 2013

COMEDOR ESCOLAR CURSO 2013/ 2014

MENJADOR: De dilluns a dimecres de 13 a 15:30h.
                       Dijous de 12:30 a 15:30h i divendres de 12:30 a 15h.
                       D' Octubre a Maig.

El preu del menú per als comensals fixos i becats serà de 4,25€ i per als comensals eventuals 5€

ENCARGAT DEL MENJADOR: Ricardo Pérez Gálvez
CUINERA: Rosa

HORARI D' ATENCIÓ:  DILLUNS DE 13 A 14H.
    El menjador escolar del CEIP EL CID  és un servei voluntari que estarà en funcionament a partir del mes d'octubre. L'import dels tickets o mensualitats es realitza a través de domiciliació bancària, el col·legi pasarà els rebuts sobre el díd 10 de cada mes. Si per alguna circumstància el banc o caixa tornara algún rebut, tras la notificació de secretaria, hauran d'ingressar el seu import més les despeses ocasionades, en el compte del col·legi. 2038-6591-64-6000001555

   Aquells que vulguen utilitzar el servei de menjador per primera vegada que passen per secretaría a arreplegar el paper de domiciliació. Aquells que ja han utilitzat el servei i vulguen continuar aquest any també han d'avisar a secretaria.

  Modalitats de pagament:

  • Comensals fixos: Quota mensual d'Octubre a Maig, 75€, inclou un descompte de 5 menús per a tots els comensals.
  • Comensals eventuals: Tiquets de 20 menús, 100€. Per obtenir els tiquets s' haura d'ingressar l'import dels tiquets en el compte del col·legi i amb el justificant d' ingrés (Nom - Cognom del comensal) passar per secretaría. Si al final del curs quedaren tiquets per utilitzar s' abonara durant el mes de Juny sense omplir i amb l' encuny del col·legi
  • Comensals becats: L' alumnat que tinga beca de menjador haurà de pagar la diferència entre el cost de la seua beca ( aportació de Cnsellería) i el preu del menú.
              Tipus de beques:
               Beca 100%= Import de la seua beca 3,94€. Dos quotes de 22€ en Octubre i Gener.
               Beca 70% = Import de la seua beca 2,76€. Quota mensual d'Octubre a Maig 26€.
               Beca 40% = Import de la seua beca 1,58€. Quota mensual d' Octubre a Maig 49,40€

IMPORTANT:

  • Els alumnes que puguen ingerir algun aliment han de presentar al responsable del menjador un justificant mèdic, que indique l' al·lèrgia o la malaltia que pateix, que serà comunicat al personal, en cas contrari menjarà el menú que li toque cada día.
  • Si algun alumne necessita dieta blanda durant uns dies, haurà de entregar al responsable del menjador el justificant mèdic de 9 a 9:30h.
  • L' alumnat adscrit al menjador romandrà a les instal·lacions del centre i a la cura dels monitor, fins al termini d'aquest, sense que puga abandonar-lo, a no ser que es personen els pares o tutors a recollir-los, avisant al responsable del menjador.
  • Excepcionalment si és necesari administrar algun medicament passen per secretaría i pregunteu al director.
  • El menjador és un servei voluntari i complementari, de manera que aquells alumnes/as que no complixen les normes de convivència i higiene segons el Decret de drets i deures dels alumnes/as...39/2008 de 4 de Abril  podran ser expulsats.
EMPRESA:
  • L'empresa encarregada del servei és VALIMEN. Esta empresa ofereix al pares/ mares dels comensals, la possibilitat de fer-se càrrec de tot el cost anual d'aquest servei en cas de defunció d' uns dels progenitors sempre que siga comensal fixe.
  • Dins del preu ofereix un plà d'activitats personalitzat per al centre on els comensals a través d' una temàtica mensual aprendran abans, durant i desprès del menjar hàbits d'higiene i alimentació, així com activitats cordinades i lúdiques (jocs, manualitats).
INFORME TRIMESTRAL:
  • Sobre el seguiment de cada comensal en l' hora de menjar i durant les activitats del pati. Diariament i registrat semanalment els comensals son controlats per els educadors. Si haguera alguna incidència tant en els hàbits alimentaris de higiene, així com en el seu comportament s' informarà a les famílies personalment.
    Una correcta alimentació i uns bons hàbits d'higiene a l'hora de menjar tenen una influència decisiva en el desenvolupament físic i intel.lectual dels nostres alumnes. És per això que l'equip educador vos demana que els vostres fills/es que menjen habitualment a l'escola tinguen molta cura en cumplir les normes d'higiene establides al centre.


OS DEJO EL ENLACE DONDE ENCONTRAREIS LA NORMATIVA ACTUAL SOBRE COMEDORES ESCOLARES:

Orden_53_2012_ComedoresEscolares

Y EL PROYECTO DEL COMEDOR DE NUESTRO CENTRO:

PROYECTE MENJADOR